Post by uskarthepopes on Feb 20, 2022 6:06:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Imádtam a játékot az elejétől fogva, de fizetés nélkül nem tudtam továbbhaladni az első szinten. Nagyon aranyos animációk.
NINCS hirdetések. LITTERLY NINCS hirdetések, és maga a játék csodálatos. Ez a játék állatias! Szerezd meg? Bocsánat, most folytatom
Nagyszerű játék, és szívesen adnék rá 5 csillagot, de a játék annyira összeomlik, hogy nem éri meg. A hirdetések alatt összeomlik, és sok érmét veszít. Most vettem egy skorpiót 200 drágakőért, és a játék összeomlott, elvesztettem a skorpiót, és amikor újratöltöttem a játékot, elvesztettem 40 drágakövet. Legalább 100 000 érmét vesztettem, mert nem tudom kitölteni a hirdetést, hogy háromszorosára növeljem a nyereményemet. Javítsa ki ezt a hibát, és módosítom a véleményemet
Örülnék, ha létrehozna egy hirdetésmentes lehetőséget, vagy egyszerűen áthelyezné a hirdetést, amely közvetlenül az ÖSSZES vezérlőelem előtt van.
Eddig jók a tapasztalataim. Egyszerűen be tudtam ugrani és elkezdtem játszani, és valójában ez minden, amit kerestem. Egyszerű játékmenet és koncepciók.
Nem bánta az afk, kivéve a szinteket. Gyűlölöm, amikor kudarcot vallottam vagy olyan pontra jutottam, hogy a csapatom nem volt elég jó, minden próbálkozás után hirdetést kaptam.
Animal Warfare Strategi hmzv
A játék hibás...a menük véletlenszerűen eltűnnek...nem lehet kilépni a menüképernyőről. A játékban nincs szükség valódi készségekre. Még időhúzóként is túlságosan elkeserítő ez a játék ahhoz, hogy játsszon.
4-est adtam rá, mert nekem legalábbis 2 vagy 3 hónap után unalmassá válik, de elmondom a játékról, hogy szerezhetsz állatokat, és minden alkalommal, amikor legyőzöd az állatokat, továbblépsz a következő szintre, de szórakoztató
Remek játék, lehetne finomítani. Kérjük, hogy az ellenség más színű. Amikor mindenki arany, fogalmam sincs, mi történik. Kérjük, adjon hozzá nehezebb csatákat, valamint egy zárolási funkciót, amely megakadályozza az állatok véletlenszerű eladását egy beállított rang felett. Az izommemória miatt elvesztettem a 6. macskát. Ez szívás volt.
Nagyon jó játék, amikor először megjelent, játszottam vele. Csak azt szeretném, ha elmentené az adatait arra az esetre, ha új telefont kellene vásárolnia. Összességében nagyon szórakoztató játék 10/10 újra játszható
Ez a játék szórakoztató, de néha elromlik, és egyáltalán nem tudok játszani. Véletlenszerűen elvesztettem a 6-os szintű orrszarvúmat és a 7-es szintű elefántomat is.
Nincs szükségem ennyi reklámra, és nem tetszik, hogy ebben a játékban nincs Dimond, csak arany fura játék 2 csillagot adok rá, plusz a hirdetést csökkenteni kell, vagy törlöm ezt a játékot
A játék szórakoztató, amikor játszom. Elismerem, hogy ez egy kellemes, hétköznapi játék, amely egyedi és érdekes. De ennek a játéknak messze a legnagyobb problémája az, hogy minden alkalommal összeomlik/kirúg. Ez baromi idegesítő! És ez gyakrabban történik, mint gondolnád. Csak kérem, javítsa ki a játék összes összeomlását. Tedd meg ezt, és 5 csillagot adok erre a játékra, és ajánlom ismerőseimnek. (Megjegyzés: Nagyon tetszik, hogy válaszolsz az alkalmazás összes véleményére. Sok más játék nem teszi ezt meg.)
Rendes játék. Gyorsan ismétlődik. Rengeteg lehetőség van a fejlesztésre.
Ügyes koncepció. Egy tétlen típusú játék. Nincs igazi stratégia. Elértem a 40-es szintet és eltávolították. Lehetősége van hirdetéseket nézni a jutalmak növelése érdekében.
Ez hasonló az Art of War vásárláshoz állatokkal, ami szerintem szórakoztató változás volt. Néhány hétig élveztem a játékot. Tudom, hogy egyes játékosok nem szeretik, de igazán nagyra értékelem, hogy a fejlesztők annyi hirdetést engednek meg nézni, amennyit csak akarnak, hogy frissítsék a hadsereget, ahelyett, hogy vásárlásra kényszerítenék. Miután azonban elértem egy bizonyos pontot, elvesztettem az érdeklődésemet. Jó lenne, ha lenne néhány további funkció, mint például a PvP, csapatok stb., hogy lekössék a játékosokat.
Ez a játék egy szuper fantasztikus játék. Nagyon jó grafikája van, nagyon jó minőségű, nagyszerű munkát végeztek az állattervekkel, jó munkát végeztek a fejlesztők!
A játékmenet nagyon szórakoztató. Előfordul azonban, hogy a hirdetések nem adják ki a jutalmakat (x3 érmét, vagy nem nyitja ki a ládát). Még a reklámokat is többször megnéztem, hátha, de még mindig semmi. Valójában csak egy állandó, 5 dolláros hirdetésmentes vásárlásra van szükségük.
Először is, ez a játék valószínűleg jó ötlet, bár folyamatosan vannak olyan hibák, amelyek miatt játszhatatlan. Szinte bárminek, beleértve a csata indítása gomb megnyomását is, előfordulhat, hogy összeomlik a játék, holtpontra kerül egy olyan képernyőn, amelyet nem hagyhat el az alkalmazás újraindítása nélkül, vagy egyszerűen nem működik. Másodszor, a hozzáadások mennyisége (azokat nem számítva, amelyeket úgy dönt, hogy megnéz) hihetetlenül magas egy olyan játék esetében, amely néhány opció kivételével szinte minden valódi készpénzes tranzakciót tartalmaz.
Animal Warfare Diskarte qag
Régen jól nézett ki, de aztán elkezdtek hirdetéseket adni. Tudom, hogy így kapnak pénzt, de ez tönkretesz minden mobiljátékot
Animal Warfare Strategie mkiw
A játék nagyszerű. Csak egy módra van szükségem, hogy elmentsem a fejlődésemet, a Google vagy a Facebook. Annyira félek, hogy egy nap kinyitom a játékot, és újraindul. Abban a reményben vásároltam, hogy valahogy kapok egy kódot a bejelentkezéshez. És a hirdetések eltávolításához. Kérem, segítsen ebben. És visszaváltok 5 csillagosra.
A továbblépéshez hirdetéseket kell néznie, ami rendben van. Ami nem, az az, hogy minden bónuszhoz 2-3 hirdetés kell, és mindegyik 30 másodperces vagy hosszabb, rosszul van formázva, és az időzítő sáv az egyes hirdetésekre vonatkozik, nem összességére. Ezek a tényezők megnehezítik a fejlesztők FTP-hirdetéseken keresztüli támogatását, és nem látom, hogy sokáig játsszam ezt a problémát. Más alkalmazások, amelyek nagy számú hirdetési órát kérnek, a hirdetéseket legfeljebb 5 másodpercig tartják, alkalmanként 30 másodperces hirdetésekkel konkrét és ésszerű helyzetekben.
Tényleg tökéletes játék. Öt csillag
Brick Ball Blast: Ball Crusher আর্কেড emd
Igazából nincs sok beleszólásod a játékba de nem rossz.
Ez a kedvenc játékom Ez a kedvenc játékom Az összes játékom közül Érméket szerezhetsz, ha más állatokkal harcolsz, és ezekkel az érmékkel új állatokat szerezhetsz. Kaphatsz ládát és a ládában Vannak állatok, akikkel harcolhatsz, és többet szerezhetsz érmék És használja ezeket az érméket, hogy új állatokat, és szinttel feljebb ebben a játékban addiktív
Animal Warfare ยุทธศาสตร์ qnn
Jó móka volt, de kinek jó ötlet volt az, hogy egy szalaghirdetést helyezzen el a gombok fölé, és kényszerítse a hirdetéseket a figyelésre.
Jó játék! De sok probléma van. Ha megnézek egy ládákról szóló videót, az nem veszi el az időt. A vízilófőnök pedig elment, így automatikusan nyertem
Ez a játék rendben volt egészen addig, amíg el nem vesztettem két állatot, akiket körülbelül egy hétig szintet emeltem. Nem tudtam visszahozni az elveszett állatokat.
Annyira szeretem ezeket a játékokat, hogy még ha veszítesz is, akkor is adnak érméket, és szeretek új állatokat gyűjteni próbáld ki ezt a játékot, nem fogod megbánni
Nagyszerű játék! Imádom a tervezést és a mechanikát. Nagyon szórakoztató összegyűjteni az összes állatot. Szeretném, ha lenne egy homokozó mód, ahol minden állathoz hozzáférhet, és mindkét csapat számára elkészítheti az elrendezést. Csak néhány poloska van, néha az egyik állatom eltűnik. Ezen kívül csodálatos játék!!
CSILLOG. Kétszer töltöttem le újra, és mindig elvesztettem az előrehaladást, pedig technikailag be voltam jelentkezve a Google Playbe. A játéknak segítségre van szüksége.
Tűnnek el az állatok.... 😡