(Android/iOS) 1945 Air Force: Airplane games οι απατεώνες αυξάνουν τα πρωτεύοντα
Feb 20, 2022 5:45:07 GMT
Post by uskarthepopes on Feb 20, 2022 5:45:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1945 Air Force: Airplane games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τα πρωτεύοντα ▞▞▞
▞▞▞ 1945 Air Force: Airplane games 2022 version ▞▞▞
Διασκέδαση για τα πρώτα 60 επίπεδα περίπου, και μετά αρχίζει το grind. Μετά από αυτό, καθαρό P2P/P2W. Θα έπρεπε να αφιερώνετε ώρες κάθε μέρα για να αλέσετε επαναλαμβανόμενες αποστολές και να παρακολουθείτε διαφημίσεις για να συνεχίσετε, και σε αυτό το σημείο, μπορείτε επίσης να παίξετε κάτι με μια πραγματική ιστορία. Για να σας δώσω μια ιδέα, 100 $ πραγματικά χρήματα, διπλάσια από το κόστος ενός κανονικού βιντεοπαιχνιδιού, σας αγοράζουν... δύο από τα οκτώ αεροπλάνα κορυφαίας βαθμίδας 1. Χρειάζεστε τουλάχιστον οκτώ επίπεδα ανώτερης βαθμίδας 1 για να τα συνδυάσετε πολλές φορές για να φτάσετε στο επίπεδο 3. Και υπάρχουν μυριάδες άλλα συστήματα τροφοδοσίας που δεν μπορείτε να αγνοήσετε στην πορεία εάν θέλετε να μπορείτε να καθαρίσετε επίπεδα. Θα μπορούσατε να ξοδέψετε χιλιάδες πραγματικά δολάρια σε ψηφιακά αεροπλάνα και εξοπλισμό και να μην έχετε τα πάντα.
Ζητάει αναβάθμιση που στην ουσία δεν γίνεται και έχει κολήσει αν δεν κάνουμε τώρα όεο!!!
Αυτό το παιχνίδι έχει σοβαρά ελαττώματα με πολλές δυσλειτουργίες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν δεν έπαιζα καν, το παιχνίδι πήρε δύο φορές εκατοντάδες πετράδια και έκανε τυχαίες αγορές συνολικού ύψους 700 πολύτιμων λίθων. Κανείς δεν μου έχει πιστώσει για τους 700 πολύτιμους λίθους που λείπουν. Το παιχνίδι δεν μπορεί καν να απονείμει τρόπαια σωστά. Υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις, συχνά προς το χειρότερο. Δεν ήταν καν δυνατή η αναπαραγωγή μιας προηγούμενης ενημέρωσης για το Halloween, όπου ακόμα και μετά την ενημέρωση του παιχνιδιού, η οθόνη ενημέρωσης εξακολουθεί να εμποδίζει όλα τα παιχνίδια. Αυτά τα πολλά σοβαρά σφάλματα συνεχίζονται λόγω ανεπαρκούς προγραμματισμού τους. Παίκτης 9157
Μόλις μπαίνω δεν μπορώ να παίξω αναγκαστικά να το απεγκαταστήσω και μετά το ξανακάτεβασα και είναι δεύτερη φορά που το κάνω αν τα χάσω όλα τις αναβαθμίσεις δεν ξαναπαίζω
Κλείδωσα τώρα και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τον λογαριασμό μου. Φαίνεται ότι το παιχνίδι παραβιάζεται και οι λογαριασμοί κλέβονται. Δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με τον διαχειριστή για επίλυση. Άχρηστο παιχνίδι.
Δεν τιμούν τις ανταμοιβές πολυτέλειας και την υποστήριξη πελατών που πρέπει να πληρώσετε. Δεν έλαβε ποτέ ανταμοιβές για την ολοκλήρωση μιας προσφοράς.
Καλός
Από 5* πάμε στο 1* μετά από 9 μήνες που παίζω εντατικά ότι έλεγα κατάλαβα τα εξής: 1) αν δε βάλεις πάνω από 2000€ δε πας πουθενά. 2) έχει αμέτρητους παίχτες που κλέβουν και στα εβδομαδιαία τουρνουά και στα pvp που εκεί πραγματικά είναι για γέλια αυτό που γίνεται. 3) κάθε 2-3 μέρες ενημέρωση με την υποβάθμιση της δύναμης σου και την αύξηση του αντιπάλου με αποτέλεσμα να πρέπει ή να πληρώσεις ή να περιμένεις κάθε μήνα με τις δωρεάν διαφημίσεις να κάνεις αναβάθμιση.. και άλλα πολλά που δεν χωράνε να γράψω. Για το Πουτς*
Χάλασες μια ενημέρωση και έδωσες πόρους στους παίκτες. Μηδενίζεις τα πάντα και τα πήρες πίσω. Κάπως απροβλημάτιστη κίνηση θεωρώντας ότι έχεις μπερδευτεί. Μετά επαναφέρατε σε ένα καθορισμένο σημείο και με ξαναβίδατε. Είχα αγοράσει μονάδες και αναβάθμισα αεροπλάνα και ξόδεψα κέρδισα διαμάντια που τώρα έχουν φύγει. Οι κακές ενέργειές σας και η απάντηση στα δικά σας λάθη είναι φρικτές. Κανείς δεν πρέπει να τιμωρείται για τις αποτυχίες σας. Θα είχατε λάβει περισσότερα χρήματα και περισσότερους αγοραστές αν το είχατε αφήσει μόνο του.
Πολύ καλή
έχετε κλειδώσει τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο και προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή, αλλά ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί
Εντάξει.
ΜΕΙΩΝΕΚΤΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ... ΔΗΛΩΝΩ ΩΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ.
Η Χάλια έχει γίνει πολύ δύσκολη με τα λεφτά που πρέπει να βάλεις αγοράζεις playstation και 10 παιχνίδια
1945 Air Force: Airplane games Аркади ldr
Είναι σούπερ
Δεν μπορώ να παίξω εδώ και μήνες! Λέει ότι πρέπει να είμαι online για να παίξω. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα όπως τώρα. Είμαι συνδεδεμένος για να το διαγράψω γιατί έχω περάσει τόσες πολλές ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Τώρα είναι περισσότερο προσβολή να το βλέπω στο τηλέφωνό μου
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά αργεί πολύ να φορτώσει
Το παιχνίδι δεν ενημερώνει το απόθεμα στην πρώτη οθόνη ;-/
Μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι φοβερό, η μόνη λεπτομέρεια που με εμποδίζει να βάλω πέντε αστέρια είναι ότι το παιχνίδι συνεχίζει να ζητά σύνδεση στο Διαδίκτυο. Έχω ένα πρόγραμμα απεριόριστων δεδομένων και αυτό με παρακινεί να το εγκαταστήσω εκτός και αν επιλυθεί αυτό το θέμα! Σας ευχαριστώ πολύ και να έχετε μια όμορφη ευλογημένη μέρα!
Διασκεδαστικό και ιδανικό για ενδιάμεσες δραστηριότητες
Φτιάχνουν το ένα χαλάει το άλλο στο moultiplauer, μου βγάζει το αεροπλάνο χωρίς αεροπλανάκια κ χωρίς δύναμη από κάτω από το αεροπλάνο μου, κρίμα τι να πω, πόσο γελεια εταιρεία είναι, κρίμα τα χρήματα και τον κόπο μου που παίζω. Φτιάξτε το επιτέλους έλεος!!!!
Η αποστολή Protect έχει ένα θέμα ότι το μεταφορικό αεροσκάφος καταστρέφεται μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι (40% ζημιά λόγω ξαφνικής εμφάνισης πολλών εχθρών τριγύρω) και ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το προστατέψεις καθόλου. Είναι εντελώς άδικο.
Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε ένα τμήμα. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό?? Πάντα λέει "πάρα πολλά αιτήματα" ....
Παίζω το παιχνίδι σας για πάνω από ένα χρόνο, έχει αποδειχθεί ότι είναι ψυχαγωγία που μουδιάζει. Ανέχτηκα όλες τις δυσλειτουργίες και τα λάθη στον προγραμματισμό σας όταν λειτούργησε υπέρ σας, το crash όταν υποτίθεται ότι έπρεπε να πάρω μπόνους ή βραβείο κ.λπ. Δεν παραπονέθηκα, ούτε αποζημιώθηκα. Χθες είχατε άλλο ένα σφάλμα προγραμματισμού, αν και αυτή τη φορά ήταν υπέρ μας.Εκμεταλλεύτηκα το ΣΟΥ σφάλμα προγραμματισμού και μετά σήμερα, βλέπω ότι όλη η πρόοδός μου εξαλείφθηκε. Δεν σου κόστισε τίποτα, παίξε δίκαια.
Κάποιος τα χάλασε και μας έδωσες "test mode" αφήνοντάς μας να κάνουμε ό,τι θέλαμε. Εντάξει. Στη συνέχεια προχωρήσατε στη διαγραφή όλων όσων κάναμε. Εντάξει. Το καταλαβαίνω. Αλλά επαναφέρετε επίσης όλη την πρόοδο που αποκτήθηκε δικαιωματικά (ακόμη και βασικά πράγματα όπως η παρακολούθηση διαφημίσεων). Απεγκατάσταση, δεν επιστρέφει ποτέ.
Αυτό το παιχνίδι είναι απλώς μια άμεση αρπαγή χρημάτων. Καταλαβαίνω την υποστήριξη των προγραμματιστών, αλλά άντε φίλε, αγορές 100 $; Επιπλέον, είναι αδύνατο να περάσετε το επίπεδο 60 χωρίς να κάνετε κάποια αγορά κάποιου είδους; Αυτό είναι απλά απληστία για ένα παιχνίδι που πραγματικά δεν χρειάζεται να αλλάξει πολύ. Αυτοί οι προγραμματιστές δεν μπορούν να εργάζονται τόσο σκληρά για να διατηρήσουν αυτό το παιχνίδι. Απληστία απληστία απληστία.
Είστε απαράδεκτοι.....τόσος κόπος χαμένος...το κάνατε το παιχνίδι για κλάματα
Ζητάει αναβάθμιση, αλλά η αναβάθμιση δεν εκτελείται από το google play....έχετε να μπλέξετε τα μπούτια σας εκεί στο τμήμα προγραμματιστών
είναι απάτη. στο multiplayer σε ρίχνουν Μ Ο Ν Ι Μ Ω Σ με τά θηρία. Και τώρα επειδή με έβαλαν στο μάτι πείραξαν το παιχνίδι κ ώστε να με κερδίζουν κ οι κατώτεροι. ΦΑΪΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΘΎΜΑΤΑ. πάρτε λοιπόν ένα ξήλωμα και αντε και _αμηδια από δω!!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!
Κ και καλό ξημέρωμα της φωτογραφίας που όλοι έχουμε ένα έργο να τ σε μένα είναι πολύ πιο του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή πήρε και καλή χρονιά για την πήρα η ε ι ο Κ α Κυριακή στις εκλογές της υ σε ρόλο πυροσβέστη γενέτειρας είναι ρυ να ρτ και τις ήπιες μορφές και το βράδυ 🌃 να έχουμε δει στο παρελθόν του θρύλου τ να έχουμε ένα έργο τέχνης και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πολύ πιο εύκολα από το όνομα του να τ και τις ήπιες μορφές της υ και καφέ καλό με υγεία και καλή όρεξη και καλό καφέ σου
Καλό παιχνίδι σουτέρ. Όσον αφορά το gameplay, είναι ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει. Με άλλους τρόπους, έχει τις παγίδες του. Μπορείτε να ανταλλάξετε διαφημίσεις παρακολούθησης με νόμισμα, λειτουργικές μονάδες και μπαούλα εντός παιχνιδιού, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολικό για αυτό που λαμβάνετε. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκτήσετε μονάδες για να αναβαθμίσετε τα αεροπλάνα σας. Ωστόσο, η δυσκολία του παιχνιδιού φαίνεται να ισορροπεί καλά με τον αργό ρυθμό προόδου.
Εξαιρετικό παιχνίδι με μεγάλη ισορροπία διαφημίσεων.
Μετά το 90 που έγινε καταστροφή, χρειάζονται δρακέτες για να καθαρίσετε το 94 και το 97, το Στάδιο 94 δεν εκκαθαρίζεται ακόμη και σε εύκολη λειτουργία, προσπαθήστε να το κάνετε λίγο πιο εύκολο
Διορθώστε το παιχνίδι ρεεεεεεεε
είναι ένα καλό παιχνίδι με χαμηλές προσθήκες, αλλά υπάρχουν ακόμα ελαττώματα
Διασκέδαζα παίζοντας αυτό και δεν είχα προβλήματα με τον τρόπο δημιουργίας εσόδων, καθώς υπήρχαν πολλές ευκαιρίες να αποκτήσω πολύτιμους λίθους, αλλά τώρα λέει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ONLINE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ! Μάγισσα που δεν χρειάστηκε πριν γι' αυτό το κατέβασα αρχικά, για να έχω την ευκαιρία να παίξω εκτός σύνδεσης, αλλά τώρα δεν μπορώ να... F U DEVs!
Δύο πολλές ενημερώσεις διασκεδαστικό παιχνίδι εκτός από τις ενημερώσεις
Καλό αλλά θέλει πολλή υπομονή για να πάρεις καλά αεροπλάνα και να τις αναβαθμίσεις.
Ντροπή για την ποιότητα/συνάφεια των διαφημίσεων
1945 Air Force: Airplane games Аркади ldr
Ολα τα αλλα τα παιχνιδια παιζουν ενω ειμαστε συνδεδεμενοι το δικο σας λεει συνδεδειτε ενω ειμαστε στο ιντερνετ ποσο λαθος ειστε δεν το βλεπετε.Και τα βιντεο ολο μας πετανε εκτος παιχνιδιου.Δειτε το.
Διασκέδασα πολύ παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Είναι καλοφτιαγμένο και λειτουργεί καλά στο Samsung Note 9 μου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για να κερδίσετε πράγματα ή μπορείτε να τις παραλείψετε. Αξίζει τον χρόνο σας για να το δοκιμάσετε. Έχω ξοδέψει μόνο 2,99 μέχρι στιγμής και έχω βρει αρκετά τρόπους. Εχει πλάκα.
Πολύ ακριβό, και πάρα πολλές αλλαγές και υποβαθμίσεις αεροπλάνων.
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα bonus games Τα βοηθήματα που σου έδινε τι έγινε;
Γιατί δεν παίζει
1945 Air Force: Airplane Games Arkade hix
1945 Air Force: Airplane Games Arkade hix
Sky Roller ארקייד psox
Απολαυστικό, αλλά πρέπει να προσθέσουν μια επιλογή επιβεβαίωσης για όταν αγοράζουμε αεροπλάνα. Έχω ξοδέψει κατά λάθος διαμάντια δύο φορές αγοράζοντας νέα αεροπλάνα όταν το μόνο που έκανα ήταν να περιηγούμαι στις επιλογές. Πολύ απογοητευτικό όταν προσπαθείς να σώσεις διαμάντια. Επίσης, γιατί στο διάολο είναι τόσο δύσκολο (αδύνατον) να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας; Γιατί τόσο βασικά πράγματα είναι τόσο επιβαρυντικά.
καλό, αλλά η ανταμοιβή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, προσθέστε το ρολόι 500, το επίπεδο 97 είναι αδύνατο δώστε περισσότερες ανταμοιβές διαφορετικά αδύνατο να κερδίσετε