Post by uskarthepopes on Feb 20, 2022 5:32:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк золото ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Да Ета крута наверна я ще не пробував
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategia umx
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategi xut
не можу грати на Chromebook. тільки сяк частина екрану
Освіжаюче без реклами, як у добрі часи мобільних ігор
Потрібно правильно спланувати свій захист і використовувати ті, які дають вам більше кредитів і модернізувати вежі
ПЛАТИ ЗА ПЕРЕМОГУ, оригінальна гра краще. Просто намагаючись заробити гроші, у гру майже неможливо грати, не витрачаючи грошей набагато складніше, ніж оригінал на ігри про броню, навіть оновлення вдвічі дорожчі, абсолютна марна трата гри з таким великим потенціалом
Якщо ви провалили рівень занадто багато разів, будьте готові заплатити, щоб продовжити – або ви можете почекати. Я вирішив видалити.
Досить добре і поки що без платних екранів!
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie sqb
Це весело, але одна з великих проблем у нього полягає в тому, що після відновлення бази не залишається достатньо золотих монет після того, як ви вбиваєте великих ворогів. Ви не можете принести велику зброю, тому що не вистачає золотих монет. І незалежно від того, скільки у вас повністю модернізованих (у всьому світі) великих гармат, це не завдає достатньої шкоди здоров’ю з великою кількістю влучень ворогів-роботів у броні. Смужки здоров’я ледве рухаються. Ви витрачаєте всі свої гроші на відновлення бази, з якої ви йдете, відчуваючи, що це велика афера.
Радій за вас
Гра повна хуйняя відвічаю не скачуйте
Ще одна гра «плати за гру». Практично неможливо досягти прогресу, не вкладаючи гроші.
Жахливо продумана гра. Незручне управління і тотальний дисбаланс на сніговій карті.
Хороша і складна гра з вежами, єдиним недоліком є (для безкоштовних гравців) вам, безумовно, доведеться повернутися назад і повторити рівні, щоб зібрати дорогоцінні камені, які використовуються для створення вашого захисту.
Пристойна гра, якщо ви не хочете надсилати гроші (я купив стартовий пакет зі знижкою... річ), вам доведеться подрібнити. Просто хотів би розпочати наступний раунд на своїх власних умовах замість того, щоб вони автоматично починалися та складалися один на одного -_-. Оновлено: вчора я «завершив» гру, і потрібно 8600 дорогоцінних каменів, щоб розблокувати все (хоча ви можете зробити так, щоб дерево ракет було останнім, оскільки воно в принципі нічого не варте, за винятком 2, можливо, 3 карт із 40).
Подобається це ... У мене є вібрації "Savage Moon". Defo запропонував би 5 зірок, але хмарних збережень немає, тому не можу грати на своєму планшеті і продовжувати з того місця, де зупинився, на телефоні. Залежний!
Очевидні сценарії плати за перемогу у другому світі, в основному неперевершені, якщо ви не платите за перемогу.
Дійсно намагався насолоджуватися цією грою, тому що вона непогана. Але я видалив, як тільки дізнався, що ви не можете отримати оновлену валюту, пройшовши старі рівні. Це важко блокує вас з рівнів, тому що ваші вежі недостатньо міцні.
Хороший захист. Окреме дякую за українську мову.
Ця гра відстойна. Чесний до бога прямо відстой. Ви не зможете прогресувати, якщо ви не будете займатися фермою, як професійний фермер, або не витрачатимете гроші (я останній). Навіть з усіма оновленнями деякі рівні майже неможливі. Доступна зброя залишає бажати кращого, і деякі вороги просто не врівноважені до такої міри, що ви знаєте, що ці хлопці хочуть, щоб ви витратили дорогоцінні камені (гроші), щоб перейти рівень.
Мав такий великий потенціал, але, очевидно, був жахливо незбалансований, тому вам доведеться витратити гроші на дорогоцінні камені, щоб продовжити. Ви навіть не можете заробити їх достатньо за допомогою звичайного прогресу або фермерства. Не варто. Уникайте.
Все вівчено,що далі? Накопичувати?
Щойно почав, але виглядає добре, добре звучить і легко грати. Коли я заглиблююся в гру, здається, що існують дерева навичок для веж тощо.
З 7 рівня ігровий процес стає настільки складним, що вам доведеться купувати дорогоцінні камені, щоб продовжити, інакше це чудова гра
Рівень 2 переважає до втрати всього одного здобутого. Не варто шліфувати цілими днями, щоб просто роздувати дорогоцінні камені.
Прикольна гра)))
Цікаво.
Для мене це занадто складно і недостатньо весело, щоб платити за гру або перечекати вимушені затримки.
5 це 5
Oddbods Turbo Run Arcade vely
Класна игруха
Відстой. Ніякої здобичі, а ресурси, необхідні для оновлень та іншого, доступні лише за умови придбання, тому грати в дружню гру точно не можна. Також здається справді чужим і не має жодної історії чи нічого поганого
Оновивши мій огляд понад рік тому, розробникам байдуже, що гра зіпсована. Нагадуючи інших рецензентів, існує не така ж область для створення, як у версії для ПК. Гіза неможлива без правильної території для забудови. Якщо ви думаєте спробувати це, продовжуйте, якщо вам подобається гра, в якій ви розважаєтеся до кінця і не можете виграти, оскільки вона не відформатована належним чином для гри на мобільному пристрої.
Нормальна гра.
Нормальна ігруха
Гра була веселою, тому я поставив 5 зірок. Але у мене є лише одна проблема: ворог такий важкий, хоча інопланетянин і зброя не можуть боротися з ним чесно, це все, дякую вам
Гарна графіка, затягує.
Не можу пройти першу гру десертного острова (четвертий або п’ятий острів). недостатньо оновлення з доступними діамантами та золотом для гри. Спробуйте змінити налаштування оновлення, але все одно вас переповнює рій.
Це було трохи весело, але це просто ще одна назва, яка довго жахлива, якщо ви не зацікавлені в оплаті ресурсів...
Гарна гра, але рівні продиктовані випадковістю. Коли ви пройдете 10 хвиль і отримаєте лише 1 монету, ви зрозумієте, що я маю на увазі.
Весела гра в вежу, бонус за щоденний вхід допомогли б, інакше, щоб отримати смарагди, вам потрібні реальні гроші
Плюси: хороша графіка, веселі діалоги, загальні веселі рівні та складні завдання. Мінуси: Досить дратує шліфування кристалів, оскільки перегравання рівня дає лише 3-5 за раз. Немає синхронізації облікового запису Google Play для збереження даних. Цей мене вбиває. Якщо телефон загублений або зламаний, то все, що шліфує, не буде.
Гра — це весела базова оборонна гра, але я не можу поставити жодній грі хорошу оцінку, якщо ви обмежуєте кількість разів, коли ви можете перезапустити рівень протягом певного часу або «купити» повторні спроби. Покінчіть з цим, і я буду радий оновити свій рейтинг.
Гра супер прошел повністю бе з донатів ,.есть продовження,?или частина2